Over mij

Daniëlle van Teeffelen

Mijn naam is Daniëlle maar iedereen kent mij als Daan of Daantje.
In 2012 begon mijn persoonlijke zoektocht naar een gezondere levensstijl en een beter gevoel over mezelf.
Het begon allemaal met een mix van onzekerheid, futloosheid en een algemeen vervelend gevoel van niet lekker in mijn vel zitten – een gevoel waar veel mensen zich in zullen herkennen.

Na herhaaldelijk op maandagen te starten met de gedachten ‘nu ga ik echt beginnen’ ben ik via een bekende geïntroduceerd in de wereld van afvallen met maaltijdvervangers. Dit bleek de sleutel te zijn tot mijn reis van gewichtsverlies. Het is niet alleen een transformatie geweest van mijn lichaam, maar ook van mijn geest. Het was een ontdekkingstocht waar ik leerde over mijn eigen kracht en doorzettingsvermogen. Met mijn vastberadenheid ben ik erin geslaagd om veertig kilo te verliezen.

Mijn afvalreis heeft me geleid naar een nieuwe roeping: ik ben nu voedingscoach. Mijn eigen ervaring heeft me geïnspireerd om anderen te helpen op hun pad naar een gezond gewicht en betere levensstijl. Mijn missie is om anderen te begeleiden naar een plek waar ze zich gezond, gelukkig en zelfverzekerd voelen. Ik geloof in de kracht van persoonlijke ondersteuning en aanmoediging. Als coach sta ik klaar om je te helpen en te motiveren.

Laten we samen aan de slag gaan en jouw doelen verwezenlijken!

Mijn eigen afslank verhaal heeft mij geïnspireerd om andere te helpen!

WIL JIJ DIT OOK?

Wacht niet langer en neem direct contact op!