Ik word jouw
Partner in crime |

Als ervaringsdeskundige en jouw ‘partner in crime’ hebben wij wekelijks een afspraak staan waarin wij niet alleen de resultaten op de weegschaal zullen bespreken, maar ook hoe het de periode daarvoor is gegaan.
Het is een moment om te reflecteren en nieuwe doelen te stellen voor de aankomende week. 
Mijn begeleiding draait niet alleen om voedingsadvies omdat ik geloof in de kracht van persoonlijke ondersteuning en aanmoediging. Daarom bied ik niet alleen ervaring en kennis, maar ook de motivatie en steun die je nodig hebt om jouw doelen te behalen. Samen gaan we op zoek naar een levensstijl waar jij je 100% goed bij voelt en wat bij jou past. Het is mijn missie om je te helpen groeien, leren en samen te juichen voor elke stap vooruit.

Intake gesprek

Het begint met een intakegesprek, waar we samen al jouw doelen, wensen en verwachtingen bespreken. Tijdens het gesprek geef ik je uitleg over de geweldige producten en voedingsapp die de basis zullen vormen van het traject.

Begeleiding

We gaan wekelijks samen zitten om de voortgang te bespreken, de successen te vieren en eventuele uitdagingen aan te pakken. Dit is tevens het moment dat de wekelijkse producten worden gekocht. We blijven dit doen totdat je dat streefgewicht hebt bereikt dat je voor ogen hebt!

Opbouwfase

Na het bereiken van jouw gewenste doel gaan we de opbouwfase in. Hier nemen we stap voor stap afscheid van de producten en voegen we reguliere voeding toe. Dit betekent dat we wekelijks jouw calorie-inname verhogen, zodat deze aansluit bij jouw lengte, nieuw gewicht, leeftijd en bewegingsniveau. De duur van de opbouwfase is heel persoonlijk, omdat elk lichaam anders werkt. Het is als het leggen van een puzzel waar we samen aan werken totdat jouw gewicht stabiel is en je klaar bent om je eigen pad te bewandelen.

Nazorgtraject

Samen kunnen we een nazorgtraject inplannen waarbij jij bepaalt hoe vaak we afspreken. Het is een extra ondersteuning terwijl je op eigen kracht verdergaat.

BEREKEN JE OPTIMALE CALORIEËN
Imperial
Metrisch
Basisinformatie
jaren
kg
cm
Activiteitsniveau
Je resultaten:
Doel calorie inname per dag:
0
Begeleiding Coaching Afvallen Voeding