Coach Nutrition

Ik werk met de producten van Coach Nutrition. Onder mijn begeleiding kan jij ook verantwoord en snel jouw doelen bereiken. Wil jij weten hoe mijn begeleiding er uit ziet? 

Begeleiding Coaching Afvallen Voeding

Bomvol proteine

Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen in ons lichaam, maar het toevoegen van voldoende eiwitten in dieetproducten is ook belangrijk voor het behoud van onze spieren en geven een langer vol gevoel

Begeleiding Coaching Afvallen Voeding

Vol met vezels

Wist je dat je per dag zo’n 30 tot 40 gram vezels binnen moet krijgen en dan als het even kan uit verschillende bronnen? Met de Coach Nutrition producten bij ons, krijg jij voldoende vezels binnen!

Begeleiding Coaching Afvallen Voeding

Minder tot geen toegevoegde suikers

De producten bevatten heel weinig koolhydraten en sommige producten zelfs helemaal geen toegevoegde suikers.

Begeleiding Coaching Afvallen Voeding

Glutenvrij


De meeste producten bevatten geen gluten en zijn glutenvrij verwerkt.

Begeleiding Coaching Afvallen Voeding

Geen kunstmatige toevoegingen

In onze producten worden alleen natuurlijke kleur en smaakstoffen gebruikt.

Begeleiding Coaching Afvallen Voeding

Met natuurlijke
collageen

De meeste dames die veel bezig zijn met huid en haar kennen de voordelen van collageen al. Het is bewezen goed tegen huidveroudering, versteviging van spieren en het bevorderd gezonde gewrichten.

Begeleiding Coaching Afvallen Voeding

Lacto-vegetarisch en halal

De meeste producten bevatten geen dierlijke producten, m.u.v. viscollageen en alleen de repen bevatten een rundercollageen. Daarnaast zijn de producten halal verwerkt.

Begeleiding Coaching Afvallen Voeding

Gewoon ontzettend lekker

Fijne aroma’s, niet te zoet, een mooie consistentie en een prettig mondgevoel.

Coach Nutrition voedingsapp

Dit is de meest complete voedingsapp ooit. Afvallen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk, zonder dat je calorieën hoeft te tellen of zelf moet bedenken wat er op het menu moet staan! Je start onder begeleiding van een coach met de heerlijke Coach Nutrition producten. De app stelt elke dag een persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstellingen en voorkeuren. De app houdt onder andere rekening met allergieën, voedingsvoorkeuren, verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten en maximale bereidingstijd.

Begeleiding Coaching Afvallen Voeding

Hoe werkt de voedingsapp?

Begeleiding Coaching Afvallen Voeding

De app zorgt dagelijks voor een geautomatiseerd en gevarieerd eetschema op basis van jouw behoefte en doelstellingen. Staat er iets tussen wat jij niet lekker vindt? Geen probleem. Er is keuze uit meer dan 2000 recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Jouw schema wordt anderhalve week vooruit gepland. Als het schema is ingevuld zoals jij wilt, maakt de app op basis van jouw keuzes een digitale boodschappenlijst. Indien gewenst kun je deze rechtstreeks doorsturen naar Albert Heijn, die de boodschappen bij jou thuis bezorgt. Ook is het mogelijk om zelf recepten toe te voegen aan de app. De benodigde ingrediënten kun je met de barcodefunctie inscannen, zodat alle voedingswaarden direct in de app worden overgenomen. Als klap op de vuurpijl is het niet nodig om apart te hoeven koken. Met een handige functie in de app kan het hele gezin mee-eten.

Be the best version of you forever

Waarom geloof ik in deze voedingsapp?

Begeleiding Coaching Afvallen Voeding

Ik geloof dat jij beter kunt leren omgaan met alle soorten voedingsgroepen in plaats van ze te vermijden. In onze voedingsapp worden absoluut geen voedingsgroepen uitgesloten. Dus ja, dat betekent dat jij binnen de hoeveelheden die passen bij jouw doel, gewoon koolhydraten en vetten mag eten. Dit resulteert erin dat jij een schema volgt dat, naast de negatieve energiebalans (minder calorieën eten dan je verbrandt), gelijk is aan een ‘normaal’ voedingspatroon. Zo voelt het niet als een dieet maar als een levensstijl. Ook geeft de voedingsapp mooie inzichten en waardevolle lessen die jij kunt meenemen als jouw traject is afgerond. Afvallen is op deze manier alles behalve saai!